© immoklus 2012 - 2013
home wie zijn we wat doen wij Totaalprojecten - 1 Totaalprojecten - 2 contact
“Immoklus is klussen in bijberoep” Iedereen bij Immoklus werkt in bijberoep, daardoor komen wij alleen na 16uur werken of tijdens vakantieperiodes, weekends, ... Voor u levert dit alvast een eerste voordeel op; wij komen wanneer u thuis bent van het werk! Al onze mensen hebben hun eigen specialiteit en zijn hiervoor ook opgeleid. Immoklus is een geregistreerde en erkende aannemer die bewust alleen kleine en middelgrote klussen aanneemt.  
“wij nemen aan wat grote aannemers te min vinden” Vindt u ook ook niemand voor die kleine werkjes? Dan komen wij u tegemoet. Wij focussen ons op deze doelgroep en laten te grote werken graag over aan anderen. Zo kunnen wij steeds flexibel en snel reageren. We streven we ernaar u een totaalpakket aan te bieden: één bedrijf voor al het werk! U kan ons inschakelen voor dagdagelijkse kleine klussen tot middelgrote klussen.
“ook voor bedrijven de ideale oplossing” Reeds jaren werken wij samen met bedrijven waar wij de ‘klusjesdienst’ verzorgen. Per elektronisch document worden er klussen opgelijst. Wanneer deze lijst omvangrijk genoeg is, of op aanvraag,  sturen wij iemand ter plaatse om alle euvels te verhelpen. Ook dit kan na de uren zodat uw medewerkers niet gestoord worden! Tijdens vakantiemaanden kunnen hier dan ook grotere werken aangenomen worden zoals het verbouwen van bureelruimtes e.a.. (Referenties kunnen steeds aangevraagd worden.)  
I M M O K L U S wie zijn we