© immoklus 2012 - 2013
home wie zijn we wat doen wij Totaalprojecten - 1 Totaalprojecten - 2 contact
“elektriciteitswerken &  elektrotoestellen” Wij doen alle kleine elektriciteitswerken, gaande van het ophangen van verlichting (binnen en buiten) tot het bijleggen van leidingen en/of zekeringen. Ook fouten  opsporen, stopcontacten bijplaatsen is een greep uit ons takenpakket. Reeds jaren werken wij samen met een gespecialiseerde firma van elektrotoestellen. Deze kunnen wij dan vakkundig inbouwen. Herstellingen doen wij echter niet.  
“aanpassingen aan de sanitaire installatie” Heeft u uw keuken vernieuwd en wilt u een afwasmachine laten aansluiten? Is er een klein lek of moet de wasmachine verplaatst worden? Heeft u een nieuwe afvoer nodig in de gerenoveerde kamer of moet die verouderde kraan gewoon vervangen worden? Het plaatsen van een modern inbouwtoilet, nieuwe wasbak, ... Voor al deze (en andere) klussen kan u bij ons terecht!
“herstellen & aanpassen van bestaande ruimtes” Immoklus is ideaal om die kleine werken eindelijk laten uit te voeren. Stoort de piepende deur u, gaat de rolluik al jaren niet meer omhoog of moet de zolder  afgewerkt worden en dan liefst met wat extra verlichting? Het kan allemaal! Omdat wij ons niet toespitsen op één vakgebeid helpen wij u van begin tot einde verder : van ruwbouw tot schilderklaar! Ook voor afbraakwerken kan u altijd beroep op ons doen. Wij strippen het gebouw geheel of gedeelteilijk tot op de ruwbouw en laten steeds een nette werf achter. Hiervoor werken wij nauw samen met Becop-cleaning.
I M M O K L U S wat doen wij